Thursday, September 30, 2010

Idemo u dalje, u nove pobijede i nove uspijehe.

Uprkos teskocama ,koje su prirodne i ocekivane.Jer nemozemo se nadat da sve ide glatko.Ja vijerujem da cu dobit povijerenje svojih biraca i uci u Parlament Bosne i Hercegovine.Dosljedno cu zastupat one stavove koje sam izlozio u toku izborne kampanje.A to su kao sto znate:
1.Implementacija Bosnjackog pisma.
2.Ponistenje dugova za komunalije do 2010 godine.
3.Mijesecna pomoc za nezaposlene (koji se nalaze prijavljeni na Birou za nezaposlene) u visini od 300 maraka.
4.U slucaju pokusaja otcijepljenja Republike srpske.Zamijena stanovnistva izmedzu Bosne i Hercegovine i Srbije.
5.Stimulativan zakon za strane ulagace u Bosanskohercegovacku privredu.Ko ulozi najmamnje 500000 eura dobija BH pasos.
6.Nakon sto udzem u drzavni parlament .Zalagat cu se za smanjenje plata zastupnicima.

Jednu stvar ne smijete zaboravit.Ovo je istorijski trenutak za Bosnjacki narod u cijelini.Moramo podrzat Bosnjacko pismo (preko mog ulaska u parlament) da bi smo postali, nakon odredzenog vremena,najjaca nacija u regiji bivse Jugoslavije.
To je cilj od najveceg znacaja.I on mora bit prioritet nad svim drugim prioritetima.Zato sto je u snazi istina.U snazi je moc. Snaga je potrebna u cilju opstanka nase nacije.Bez snage mi ne mozemo opstat na prostorima BiH i regije.
Sa implementacijom Bosnjackog pisma prekida se negativni tok bosnjacke historije.Koji pocinje od 17 vijeka i velike Becke bitke i traje do danas.Nasa snaga stalno i rapidno opada.A nase se pozicije ruse.Bosnjacko pismo taj negativni tok moze zaustavit i okrenut ga u suprotnu stranu, ka prosperitetu i uspijehu Bosnjackog naroda.

No comments: